Stel cookie voorkeur in

Kinderdagverblijf

Met de verwezenlijking van de nieuwbouw van de Andreasschool, en daarmee de realisering van een brede school, komt een droom van De Speelbrug uit. In een 5-sterren omgeving bieden wij kinderen maximale ontwikkelingsmogelijkheden waar opvoeden, onderwijs, opvang en ontspanning samengaan en ouders door onze flexibiliteit en ruime openingstijden maximale ruimte krijgen om zorg en arbeid te combineren. Flexibele opvang, incidentele opvang, halve dagopvang of juist vaste dagen? Bij ons bent u aan het juiste adres!

Rust en warmte; er is bewust gekozen voor rustige groepsruimtes, waarbij de pedagogisch medewerkers zorgen voor een juist aanbod dat is afgestemd op de behoeftes en ontwikkeling van het individuele kind. Kinderen worden positief geprikkeld door middel van zachte tinten, natuurlijk speelgoed en zintuiglijk materiaal. Speelgoed in open kasten op de hoogte van de kinderen zorgen ervoor dat kinderen zelf kunnen kiezen waarmee ze gaan spelen. Daarnaast wordt op de groepen gewerkt met het Voor- en Vroegschools Educatie-programma ‘Peuterpraat’, waarbij alle ontwikkelingsgebieden van de kinderen op creatieve en speelse wijze worden gestimuleerd. Dit alles in een warme omgeving waarin ieder kind zich geborgen, veilig en vertrouwd voelt. Met dit zelfvertrouwen gaat het kind op ontdekking naar zichzelf en de wereld om zich heen.

Nieuwsgierig of geïnteresseerd in opvang op deze nieuwe locatie? U bent van harte uitgenodigd om vrijblijvend de sfeer te komen proeven op één van onze huidige locaties! Daarnaast kunt u een informatiepakket en aanmeldingsformulier aanvragen via contracten@speelbrug.nl of 0252-533943. 

 

Kijkje in de groep