Uitbreiding - FAQ

 1. Wanneer wordt bekend gemaakt welke groepen er op het Andreas Cluster blijven?
  Op dit moment zijn wij druk bezig met de formatie en groepsindeling van schooljaar 2022-2023. In de nieuwsbrief na de meivakantie ontvangt u alle informatie. Hierin zullen wij ook communiceren omtrent onze vakanties en studiedagen. 

 2. Hoe ziet de organisatie eruit bij de kinderopvang tijdens het bouwproces? 
  Antwoord door Lisen Bakkenes, locatiemanager Partou Rembrandtlaan: de peutergroep verhuist naar de teamkamer. Deze wordt zo aangepast dat de ruimte geschikt is. Het aangrenzende kantoor wordt aangepast naar 'snoezel'-ruimte. De baby-/ dreumesgroep verhuist naar een locatie in het Clustergebouw.
   
 3. Hoe is de stand van zaken bouwproces?

  Op vrijdag 8 april 2022 verscheen het volgende bericht in de wekelijkse nieuwsbrief: 
  'Het is u hoe dan ook opgevallen deze week: de eerste voorbereidingen zijn getroffen, maar u heeft geen nieuwe foto's ontvangen namens de reporters. Er staat een bouwkeet, maar er is geen bouwteam.'

  In de nieuwsbrief van vorige week deelde ik dat er een informatiebrief namens bouwbedrijf Huurman omtrent de stand van zaken bouwproces en de geplande werkzaamheden zou verschijnen. Deze planning liep echter niet zoals gepland en dat is ontzettend vervelend voor alle partijen. 

  In afstemming met de betrokken partijen deel ik het volgende bericht met u: 
  'Op maandag 21 maart 2022 stond de ‘start bouw’ voor de uitbreiding van onze school gepland. Door onder andere de vertraging in levertijden van kritieke materialen heeft de aannemer de ‘start bouw’ helaas moeten uitstellen. Om het gebouw niet onnodig bloot te stellen aan weer en wind zijn alle werkzaamheden opgeschoven.

  De keuze om de planning aan te passen is voornamelijk gemaakt om de veiligheid te waarborgen van de kinderen, ons team en u als ouder. Ook worden risico’s vermeden, zoals lekkages en ongebruikte steigers. De ‘start bouw’ staat nu gepland in de meivakantie. De aannemer heeft aangegeven dat de kritieke materialen dan geleverd zullen zijn. We kijken uit naar het resultaat!'

  Wij zijn op dit moment in afwachting van de nieuwe overall planning en houden u uiteraard op de hoogte wanneer wij concrete informatie ontvangen.