Oudervereniging

Wij willen ons graag aan u voorstellen; wij zijn de oudervereniging van het Andreas Kindcentrum.

Paul den Besten (penningmeester), vader van Mieke (groep 5) en Thomas (1/2a).
Linda Wester (voorzitter), moeder van Job (groep 7/8) en Tom (groep 3/4).
Lisette Hoek (secretaris), moeder van Vivian (groep 6) en Lotte (groep 4).

Met de aanmelding van uw kind(eren) op onze school bent u automatisch lid geworden van de oudervereniging.

Gedurende een schooljaar worden er door de oudervereniging verschillende activiteiten georganiseerd en/of ondersteund. Denk hierbij aan activiteiten, zoals de kinderboekenweek, het sinterklaas– en kerstfeest, carnaval e.d.. Daarnaast verricht de oudervereniging allerlei ‘klussen’ op school. Zodra u de school binnenkomt zult u direct zien welk thema er op dát moment centraal staat; door aankleding en sfeer aan te brengen wanen u en uw kind zich in het thema op dat moment centraal staat. Er zijn verschillende thema’s gedurende het schooljaar, mede dankzij de inzet van ons als oudervereniging.

De oudervereniging heeft een bestuur, de Ouderraad. De Ouderraad kiest uit zijn midden een voorzitter, penningmeester en secretaris, welke samen met de actieve leden die daartoe in de gelegenheid zijn regelmatig bijeenkomen. Tijdens deze vergaderingen is er minimaal één lid van het schoolteam aanwezig.

Eén keer per jaar vindt de jaarvergadering plaats (normaliter in november). U ontvangt hier als ouder een uitnodiging voor. Tijdens de jaarvergadering doet de oudervereniging verslag van de activiteiten van het afgelopen jaar en wordt de financiële begroting goedgekeurd. Ook wordt in de jaarvergadering de hoogte van de vrijwillige ouderbijdrage vastgesteld, op dit moment € 19,50 per kind per schooljaar.

Mocht de betaling hiervan voor u als ouder een probleem opleveren dan hopen wij dat natuurlijk van u te horen om gezamenlijk naar een oplossing te zoeken.

De oudervereniging is via Schoudercom eenvoudig te bereiken. De oudervereniging is altijd op zoek naar actieve leden die deel willen nemen aan de Ouderraad. Mocht u als ouder het leuk vinden om aan te sluiten als actief lid van de Ouderraad dan horen wij graag van u!

Met vriendelijke groeten en wellicht tot snel,
De oudervereniging

 

In de afbeelding hieronder vindt u de verschillende soorten schoolkosten.