Opvang

Wij werken nauw samen met Partou Kinderopvang en gaan dat nog verder intensiveren in het Integrale Kindcentrum (IKC) waar we druk mee bezig zijn. Partou Rembrandtlaan biedt kinderdagopvang, peuteropvang, voorschoolse- en buitenschoolse opvang onder één dak. Prettig, want uw kind wordt vanuit dezelfde veilige en vertrouwde omgeving steeds groter en zelfstandiger.

Op de andere pagina's vertellen we graag in het kort meer over de opvangmogelijkheden bij Partou Rembrandtlaan. Wil je meer weten over de opvangvormen en -mogelijkheden bij Partou Rembrandtlaan? Neem een kijkje op onze website of vraag een rondleiding aan bij de locatiemanager, Lisen Bakkenes. Je bent  van harte welkom.

Opvangkosten en vergoeding

Als je gebruik maakt van kinderopvang kom je mogelijk in aanmerking voor kinderopvangtoeslag (Belastingdienst). Dit hangt af van de hoogte van je inkomen, het aantal kinderen en de soort opvang. Meer hierover lees je op de website van Partou.

Tip: je kunt op onze website ook meteen een proefberekening van je kosten maken met de rekentool.

Subsidie gemeente Voorhout

Ouders die geen recht hebben op kinderopvangtoeslag kunnen voor gemeentelijke subsidie in aanmerking komen. De gemeente Teylingen vindt het namelijk belangrijk dat alle kinderen de kans krijgen om gebruik te maken van peuteropvang om te leren en te ontwikkelen. Zodat elk kind goed voorbereid is op de basisschool.

Denk je dat je niet in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag, maar wil je wel graag dat je kind naar de peuterspeelgroep gaat? Neem dan contact op met Partou Rembrandtlaan of met onze klantenservice via https://mijn.partou.nl/. Dan zoeken we het samen uit. Kom je inderdaad niet in aanmerking voor kinderopvangtoeslag, dan vragen wij je het formulier ‘Geen recht op kinderopvangtoeslag’ in te vullen en bij Partou in te leveren. Wij vragen dan subsidie aan voor je kind bij de gemeente. Dat hoef je niet zelf te doen. Je betaalt wel een inkomensafhankelijke ouderbijdrage.